şirket profili

Şirketimizin temelleri Malatya’da, 1960 yılında, Gürel Av Pazarı adı altında, Ziya Gürel tarafından atılmıştır. Gürel Av Pazarı ilk şubesini 1975 yılında İstanbul’da ve de ikinci şubesini de 1987 yılında Ankara’da açarak üç sube ile Türkiye’nin her noktasına hizmet vermektedir.

2006 yılında ise Gürel Av Pazarı’na ek olarak Gürel Fişek Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Av ve Atış Fişegi bunlara ek olarak Kuru Sıkı Ses mermisi üretimi amacıyla kurulmuş ve temeli atılmış, 2007 yılında da Şabanözü, Çankırı da faaliyete geçmiştir. Bu tarihten itibaren ZUBER markası altında, sayısı 30’u geçen ürün yelpazesine ulaşmış, ve de her geçen gün yeni ürünler çıkarmaya, AR-GE’ye gösterdiğimiz önem ve yatırımlarımız sayesinde, devam etmektedir

Şirketimizin amacı; kaliteli, güvenilir ve de istikrarlı ürünleri tüketiciye sunmak ve de bu amaçların devamlılığını sağlamaktır. Şirket personelimizin özverisi ve de gelişen teknoloji ile birlikte, yarım asra yaklaşan bir süredir av malzemesi sektöründe edindiğimiz haklı güveni sürdürmeyi ve de geliştirmeyi hedeflemekteyiz.

fabrika

2006 yılında Çankırı’nın Şabanözü kazasında 450 dönüm arazi üzerine 3000 m2’yi aşan kapalı alanıyla, Zuber marka Av ve Atış Fişeği, Ses mermisi ve de Havai Fişek üretimine, Gürel Fişek Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti. olarak başlamış ve de faaliyetlerine devam etmektedir.

Fabrikayı kurmadaki amacımız; öncelikle ülkemiz ve dünyadaki avcılara kaliteli ve ucuz ürün sağlamak ve Türkiye’mizin ekonomisine katkıda bulunmaktır. Üretime başladığımız bu kısa zaman zarfında hedeflediğimiz katkıları sağladığımızı görüyor ve onur duyuyoruz.